Ποιοί είμαστε

 

 

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλων κουζίνας, επίπλων παιδικού δωματίου, εσωτερικών πορτών και ντουλαπών υπνοδωματίου τα τελευταία 30 χρόνια.

Ένας μοναδικός συνδυασμός υψηλής αισθητικής , καινοτομίας και λειτουργικότητας σας περιμένει να τον ανακαλύψετε στην συλλογή των επίπλων κουζίνας Οι σειρές επίπλων γραφείου, οι οποίες εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:

α) Ευελιξία για προσαρμογή της επίπλωσης σε κάθε χώρο.
β) Επεκτασιμότητα για εύκολη τροποποίηση στο μέλλον, όταν οι απαιτήσεις αλλάζουν.
γ) Λειτουργικότητα για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών.
δ) Εργονομία.
ε) Υψηλή ποιότητα.

Τα έπιπλα συνδυάζονται με μεγάλη ποικιλία καθισμάτων, ειδικά προσαρμοσμένα στην ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και ντουλαπιών και υπνοδωματίου και είχε μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υλικών, αξεσουάρ και μηχανισμών ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει με την βοήθεια των διακοσμητών της εταιρείας αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον χώρο του.

Επικοινωνείστε μαζι μας  και μεσα απο ενα άνετο και φιλικό περιβάλλον είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς.